Spring til indhold

Hillerød Spilfest 2022 var en kæmpe succes!

I går, den 19. november 2022, afholdte vi Hillerød Spilfest 2022 på Hillerød Bibliotek. Det var en kæmpe succes, og ikke mindst på grund af jer, vores fantastiske besøgere!

Der blev spillet en masse – alt fra spil som Det Dårlige Selskab til “ekspertspil” som Ark Nova, og vi kan med glæde sige, at vi tror der var ca. 200 mennesker tilstede, fordelt over 8 hyggelige timer. Der var en masse kendte ansigter fra Hillerød Brætspilscafé, men også virkelig mange nye ansigter som vi forhåbentligt ser igen og igen!

Der var kun få øjeblikke på dagen, at der var plads ved én af de 13 borde vi havde stilt op, så man kan sige det var en kæmpe succes!

Der var også plads for designere at vise deres nye spil frem. Vi havde f.eks. Lars Wagner Hansen, der viste sit nyeste spil Frogger: The Board Game frem, og Morten Billcliff der viste sit første spil Viking Raiders frem. Der er endda rygter om, at en gæst slog Lars i Frogger!

Derudover havde vi også Eventyrridderne på besøg, der fortalte folk om de forskellige tilbud de har med live rollespil og bordrollespil.

Hele dagen havde man også mulighed for at deltage i vores Tip en 13’er, hvor vi senere på dagen uddelte nogle fede præmier, bl.a. HEAT, Flamecraft, Frogger: The Board Game og Viking Raiders.

Tusind tak til alle der har kigget forbi, og ikke mindst, til alle der har været med til at organisere Hillerød Spilfest 2022. Vi ses igen næste år! Og husk at vi mødes (næsten) hver torsdag på Hillerød Bibliotek med Hillerød Brætspilscafé for at spille brætspil. Vi starter kl. 17 og spille ofte til lukketid (kl. 21). Kom glad og tag gerne jeres egne spil med, hvis I har noget I vil spille!